Een interactieve virtuele tour in 5 stappen

1.

Gesprek

We beginnen met een goed gesprek om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Hierin bepalen we wat u wilt en kijken we naar de mogelijkheden. Tijdens zo’n sessie komen vaak de mooiste ideeën naar boven.
Stap.1.Gesprek.
2.

Shoot

Op de afgesproken datum komen wij langs met de benodigde apparatuur om de panoramas te maken. De bedoeling is dat uw locatie dan shootklaar is zodat wij de ruimte het best in beeld kunnen brengen. Wanneer er extra content wordt geschoten plannen we dit handig in zodat we de tour snel online kunnen gooien. Benieuwd naar hoe wij die extra content schieten? Krijg hier een uniek kijkje achter de schermen!
Stap.2.Shoot
3.

Bewerken

Na de shoot gaan we meteen aan de slag met het bewerken van de foto’s en het bouwen van de virtuele tour. Dit kan in volledig overleg gaan met de klant, of we laten onze eigen ideeën de vrije loop gaan.
Stap.3.Bewerken
4.

Opleveren

Na 1-2 weken leveren we de tour op door middel van eigen link en een embedcode voor op de website. Daarna kunt u genieten van de voordelen van uw virtuele tour!
Stap.4.opleveren
5.

Service

Nadat de tour is geleverd kan het natuurlijk gebeuren dat er nog wat veranderd moet worden, wij vinden het daarom belangrijk dat het contact ook na de tour er nog is. Zo blijft uw tour altijd up-to-date.
Stap.5.AfterSales

Deze website maakt gebruik van cookies