Mogelijkheden

Bijna alles is mogelijk, hier onder is een lijst te vinden met enkele extra mogelijkheden. Om sommige punten toe te lichten hebben wij een virtuele tour gebouwd om een paar van de mogelijkheden te laten zien. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

Voordelen virtuele tour

Een virtuele tour voor uw bedrijf brengt, naast dat het een nieuwe gave manier is om uw ruimtes te laten zien, enorm veel voordelen met zich mee. Hier onder staan enkele voordelen van een virtuele tour voor uw bedrijf. Wilt u de voordelen voor uw bedrijf met ons bespreken neem dan contact op!

24-hour

Altijd overal

Door gebruik te maken van een virtuele tour bent u 365 dagen per jaar 24 uur per dag beschikbaar om bezoekers te laten zien wat u te bieden heeft!

Uitnodigend

Met een virtuele tour is de eerste stap richting uw bedrijf al gezet. Het nodigt mensen uit om ook offline te komen kijken en dat leidt tot meer (potentiƫle) bezoekers.

Meer interesse

Bedrijven met een virtuele tour wekken meer interesse op bij klanten. Het blijkt dat 41% van degene die de tour heeft gezien ziet ook echt daadwerkelijk de locatie bezoekt. En bij 29% van de klanten leidt het vaker tot aankoop.

Google up

Virtuele tours op uw website en op Google Street View zorgen ervoor dat uw website hoger komt in de Google ranking.

Altijd up-to-date

Wij zorgen ervoor dat de tours van onze klanten altijd up-to-date zijn en zo niet achter lopen op een bedrijfsverandering.

Het wordt werkelijkheid

Virtuele tours, VR en AR zijn al een tijdje de bekendste in de digital trendlijst en dat zal alleen maar meer worden. Maar nu wordt het langzamerhand ook de standaard, dat wilt u toch niet missen?

Deze website maakt gebruik van cookies