Over ons

Wij, van YourNextTour, zijn inmiddels ervaren in het maken van virtuele tours. Gedurende het hele proces zijn wij professioneel en denken wij met alles mee. Wij vinden dit de belangrijkste punten waarom een virtuele tour een succes kan worden.
Daarnaast zijn wij elk project erg enthousiast en proberen wij het onderste uit de kan te halen. Wij proberen onze klanten iedere keer weer te verrassen met het resultaat.
Ook bieden we scherpe prijzen aan in de vorm van een pakket. Onze pakketten zijn zo samengesteld dat iedere klant op zijn wenken wordt bediend.
Inmiddels hebben we een aantal prachtige projecten gemaakt voor grote en kleine klanten. Wilt u ons leren kennen en weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?
YNT over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Borre Arentsen, Jesse Brouwer en Stan van Haasteren, de grondleggers van YourNextTour. In de zomer van 2021 kwamen we erachter dat we dezelfde interesses delen. We kwamen erachter dat wij allen vonden dat de offline omgeving van een organisatie veel beter online kan worden weergegeven.
Uiteindelijk zijn we op het idee gekomen om virtuele tours te maken. Wij vinden het erg belangrijk dat een virtuele tour niet statisch is, maar onze tours een hele beleving zijn. Met een virtuele tour kan jouw organisatie vanuit huis op een interactieve manier bekeken worden door de klant.

Deze website maakt gebruik van cookies